Команда «Енергія» друга на кубку Львівщини

Команда «Енергія» друга на кубку Львівщини
Львівська команда поступилась херсонському «Продексіму». Для українських футзальних команд сезон розпочнеться 22 серпня.Віталій Скорий налаштовує свою команду на перемогу.

Львівська команда поступилась херсонському «Продексіму». Для українських футзальних команд сезон розпочнеться 22 серпня.

Віталій Скорий налаштовує свою команду на перемогу. У переддень фіналу херсонська команда перемогла «Енергію» у товариському матчі 3:1. Тож і у вирішальній грі відступати не збирались. Натомість львів’яни провели роботу над помилками і хотіли взяти реванш.

Капітан СК «Енергія» Степан Струк розповів: "Трошки розібрали гру, тренер вказав на помилки, які були у товариській грі – під час пресингу і захисту. Тож в цьому матчі більш командно пресингували і захищалися, тому і така напружена вийшла гра".

Рахунок відкрили херсонці. Микола Білоцерківець віддав пас на Михайла Зварича, і той не залишив Пітулі шансів.

Перший тайм команди продовжили грати на рівних, атакуючи один одного, але жодного моменту не реалізували. Та відразу після перерви подвоїти рахунок вдалось «Продексіму». Після помилки енергетиків у атаці суперники перехопили м’яч і впритул розстріляли ворота господарів.

"Ми змогли напрацювати комбінації, тому фінальний матч вийшов більш бойовим", - сказав гравець МФК «Продексім» Микола Білоцерківець.

Валерій Легчанов, головний тренер СК «Енергія» ствердив: "Що швидше ми зрозуміємо, що з такими суперниками як «Продексім» можна і треба грати -  то швидше буде і позитивний результат".

Не довго довелось чекати на гол у відповідь. Воротар «Продексіму» блокував удар Тараса Кузя, м’яч відскочив до Юрія Когута, і він став автором першого голу своєї команди у цьому матчі.

"Суперник вже по рахунку грав у другому таймі. Ми почали більше розкриватись. Задоволений ставленням до гри. Зробили правильні висновки після поразки – і в індивідуальній, і в командній грі. Зовсім інше сприйняття суперника – треба рухатись тільки вперед", - він додав.

Гол Когута надихнув «Енергію», команда почали гостріше атакувати та завжди залишалась за декілька сантиметрів від гола.

У свою чергу, капітан СК «Енергія» повідомив: "Моменти були як в херсонського «Продексіма», так і в нас, але реалізація підвела.  Вони на один гол більше забили, тому й перемогли. Але в цілому, мені здалось, що ми зіграли на рівних з «Продексімом».

Херсонський «Продексім» захистив свій титул чемпіона Кубка Львівщини, перемігши у фіналі 2:1.

Окрім цього, тренер МФК «Продексім» сказав: "Як для передсезонного матчу – це був неймовірний матч.  Попереду нас чекає 19 серпня півфінал кубка. Саме такі матчі нам допомагають нам зібрати всі наші зусилля – викластись по максимум на відповідальному матчі".

Друге місце посіла львівська «Енергія», на третьому – рівненський «Кардинал». Для українських футзальних команд сезон розпочнеться 22-го серпня. Свій перший матч «Енергія» проведе вдома із «Food Centre Sumy».

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Через надзвичайну вразливість Зеленському забороняли переглядати соціальні мережі (відео) Через надзвичайну вразливість Зеленському забороняли переглядати соціальні мережі (відео)
Через надзвичайну вразливість президента його оточення навіть забороняло Зеленському користуватися популярними соцмережами.
Loading...
Load next