Уже з 1 вересня у Львові збільшать кількість громадського транспорту

Уже з 1 вересня у Львові збільшать кількість громадського транспорту
Про це повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк. Як зауважила посадовиця, робитимуть це поступово.

Про це повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Як зауважила посадовиця, робитимуть це поступово.

Загалом планують збільшити кількість транспорту на маршрутах на 98 одиниць. Передбачається, що містом курсуватиме 634 автобуси.

"Станом на сьогодні у Львові діє режим спецперевезень та відновлено пільгове перевезення пасажирів.Також будемо моніторити ситуацію на зупинках, щоб не було перевантаження на той чи інший маршрут", - додала Ірина Маруняк.

Разом із тим, заступниця мера нагадала, що відповідно до ухвали сесії ЛМР, школярі мають право безкоштовно проїзду у громадському транспорті Львова. А також студенти оплачують 50% вартості проїзду в електротранспорті.

На цей момент, містом курсує 536 одиниць громадського транспорту.

Окрім цього, сьогодні відновлять роботу маршрутів № 2А та № 45, а також збільшать випуск автобусів на низці інших маршрутів.

"На маршруті № 2А курсуватимуть п’ять автобусів, а на маршруті № 45 — вісім. Крім того, буде збільшено випуск автобусів на маршрути № 1А, 3А, 6А, 9, 19. Загалом на маршрутах АТП № 1 курсуватиме 251 автобус. Сім маршрутів — 3А, 9, 16, 18, 40, 46, 47А, продовжать графік руху до 35 хвилин у вечірній час", - про це повідомив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула.

Нагадаємо, що 1 вересня у Львові закривають на ремонт частину вулиці Пекарської. До 31 грудня буде перекрито для руху транспорту ділянку від вулиці Шімзерів до Мечникова.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Коли у Львові запрацює перинатальний центр?
Зазначимо, що медзаклад закрили через ремонт системи електропостачання. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.Відкрити Львівський перинатальний центр планують 25 січня.
Loading...
Load next