У Львові пройшов відкритий кубок з легкої атлетики на оновленому «СКІФІ»

У Львові пройшов відкритий кубок з легкої атлетики на оновленому «СКІФІ»
Наразі змагання проходять у тестовому режимі.

Наразі змагання проходять у тестовому режимі. Головна мета легкоатлетів - сертифікувати спортивну арену для проведення міжнародних стартів.

За словами організаторки відкритого кубка Львова Ольги Тарнакіни, зібрався досить великий склад учасників, а саме 110 спортсменів з широкою географією українських атлетів - 18 областей.

Спортсмени змагались у 4 бігових дистанціях: 150, 600, 1500 м, а також біг на 2 кілометри з перешкодами.

Учасник Роман Ростикус розповідає: "Це нестандартна дистанція. Організатори включили в ці змагання такі, яких зазвичай немає на чемпіонаті України. Дистанція досить нелегка, але легше, ніж 3000 метрів з перешкодами. Було мотиваційно виграти у рідному місті серед рідних вболівальників. Було цікаво пробігти на оновленому стадіоні. Будемо надіятись, що і надалі такі масштабні турніри будуть проводити й легка атлетика буде розвиватись".

Орися Дем'янчук у забігові на одну милю поступилася Юлії Шматенко. Розрив між спортсменками був 4 секунди.

"Програвати завжди неприємно. Я зробила все, що могла, але Юля була сильнішою. Вже на фініші я навіть трохи берегла сили. Розуміла, якщо хтось з суперників позаду наздожене мене, то вже не буде сил боротись. Також усвідомила, що Юлю вже не наздожену. Вирішила зекономити сили й залишити собі трошки більше шансів на фініші", - додає вона.

В середу Орися разом з іншими українськими спортсменками їде на потужний міжнародний старт - чемпіонат асоціації Балканських федерацій. Кубок Львова для неї був хорошою підготовкою.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next