Стала відома інформація про будівництво гуртожитку на вулиці Пасічній у Львові

Стала відома інформація про будівництво гуртожитку на вулиці Пасічній у Львові
На цей момент від ЛНУ імені Івана Франка у місті є 8 гуртожитків, 1 з яких - покращеного типу.Як повідомили 032.u, гуртожиток збудують на земельній ділянці, яка є у постійному користуванні навчально

На цей момент від ЛНУ імені Івана Франка у місті є 8 гуртожитків, 1 з яких - покращеного типу.

Як повідомили 032.u, гуртожиток збудують на земельній ділянці, яка є у постійному користуванні навчального закладу. Проєктом передбачено будівництво помешкання на 399 місць виключно для студентів.

Проректор з адміністративно-господарської роботи університету Василь Курляка повідомив, що наразі отримано дозвіл Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові на виконання будівельних робіт від 8 лютого 2019 року №ЛВ 112190390866 та почалася реалізація проєкту.

У ЛНУ імені І. Франка вступає багато студентів з інших областей України, то у середньому є потреба у близько 1 200 додаткових місць.

Додамо, що зараз у гуртожитках університету проживає 4 630 осіб.

Нагадаємо, що львівських студентів безкоштовно тестуватимуть на коронавірус. Про це розповіла виконувачка обов’язків керівника обласного лабораторного центру МОЗ Наталія Іванченко-Тімко.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V" Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V"
В Україні провели дослідження, за результатами якого стало відомо, що майже дві третини українських громадян не вакцинувалися б російською вакциною - "Спутником V".
Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео) Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео)
Український суперважковаговик та боксер Олександр Усик разом зі своєю командою відправився в Лондон на титульний бій проти чемпіона світу Ентоні Джошуа.
Loading...
Load next