Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade

Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.

Шестеро учасників незаконного угрупування створили вебсайт та під приводом купівлі неіснуючих цінних паперів обдурювали громадян. Організатором виявився громадянин Російської Федерації. Однак, сьогодні 3 квітня, київська поліція викрила і припинила діяльність шахрайської фінансової піраміди "Just2Trade". Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

" Організатором злочинної схеми виявився громадянин Російської Федерації, який мав спільників на території України. Керівник, бухгалтер та менеджери, відповідно до розподілених ролей, залучали громадян інвестувати гроші в цінні папери шляхом створення «персональних кабінетів» на їх вебсайтах та обіцяли постійне зростання акцій і збільшення прибутку. До складу злочинної групи входило шестеро осіб віком від 25-ти до 45-ти років ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час обшуків в офісах шахрайських офісах правоохоронці вилучили електронні та паперові носії інформації, які підтверджують протиправну діяльність зловмисників. Усі речові докази було вилучено та направлено на експертизу.

Зазначимо, що компанія діяла в Україні без жодних дозволів та ліцензій. Зокрема, наразі слідчі спільно із прокурорами готують правопорушникам повідомлення про підозру. Також поліція встановлює інших можливих учасників незаконного бізнесу та потерпілих від цієї фінансової піраміди.

Loading...
Load next