Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти

Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.

Російський репер натякнув на пандемію коронавірусу, а також згадав про реакцію українців на його образи в бік жертв пожежі в Одеському коледжі. Зазначимо, що раніше Моргенштерн виступаючи в Одесі  назвав день жалоби за загиблими під час пожежі в місцевому коледжі "й*****ю показухою".

Про ймовірне скасування концертів повідомляє видання "Букви".

"Зараз ми узагалі не поїдемо, бо там починаються якісь штуки прикольні… І, схоже, знову будуть переноситися концерти, тому що більша частина артистів уже все перенесли. Особливо після історії з Одесою. Мені страшно банально, я не буду брехати. Мені страшно їхати", - розповів артист у прямому ефірі в Instagram.

Зазначимо, що через скандал в Одесі на сайті президента України навіть з’явилася петиція про заборону співаку виступати на території України, проте вона не набрала необхідну кількість підписів.

Нагадаємо, що проведення концертів російського репера Моргенштерна нещодавно викликало хвилю обурення серед українських користувачів соціальної мережі Facebook. Зокрема від Служби безпеки України вимагали не впускати російськомовного артиста на територію України.  

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео) Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео)
Раніше виконавця внесли у список осіб, що загрожують національній безпеці України. Відповідно, йому заборонили в'їзд, а СБУ тим часом пояснила, що таке рішення прийняли через те, що Моргенштерн пропагує культ насильства та жорстокості, а також вживає й поширює наркотики.
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next