Суд визнав банкрутом ФК «Металіст»: що це означає

Суд визнав банкрутом ФК «Металіст»: що це означає
Господарський суд Харківської області відкрив ліквідаційну процедуру.

Господарський суд Харківської області визнав банкрутом ПАТ «Футбольний клуб «Металіст» і відкрив ліквідаційну процедуру. У держреєстрі кінцевим бенефіціаром цієї структури вказано Сергія Курченка, клубний президент-втікач.

Про це повідомляє Sport.ua

Раніше, 17 березня, суд затвердив реєстр вимог кредиторів ПАТ «Футбольний клуб» «Металіст». Найбільша заборгованість – із зарплати перед майже сотнею фізичних осіб.

Також Харківська міськрада звернулася до Кабінету Міністрів з ініціативою-пропозицією про передачу їй повноважень з управління корпоративними правами, конфіскованими у ПАТ «Футбольний клуб «Металіст» і ТОВ «Металіст Холдинг».

Таким чином, майно ФК «Металіст» Харків може бути найближчим часом безкоштовно передано з державної у власність територіальної громади Харкова.

Мета всіх цих дій – спрощення процедури відродження «Металіста», яким має намір зайнятися екс-власник клубу Олександр Ярославський.

Нагадаємо, вчора "Слуга народу" Беленюк завоював бронзу на чемпіонаті Європи з боротьби.

Читайте також
"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі "Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі
Раніше українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа".
Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця" Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця"
Футболіст Артем Федецький проаналізував матч "Шахтаря" з "Ромою", про майбутнє наставника донецького клубу та проблеми "Шахтаря".
«Динамо» достроково стало чемпіоном України «Динамо» достроково стало чемпіоном України
Київське «Динамо» достроково стало чемпіоном України з футболу.
Loading...
Load next