День журналіста: президент Зеленський привітав працівників ЗМІ із професійним святом

День журналіста: президент Зеленський привітав працівників ЗМІ із професійним святом
Президент України Володимир Зеленський влаштував пікнік з нагоди Дня журналіста.

Про зустріч із працівниками засобів масової інформації він написав у своїй соціальній мережі Instagram і показав світлини із заходу.

Провів день разом із журналістами напередодні їхнього професійного свята. Цього разу – шашлик, приготований власноруч, чудова погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі запитання і мої чесні відповіді, - зазначив у дописі президент.

Також про пікнік із журналістами розповів і радник голови Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у Facebook. 

Володимир Зеленський напередодні здивував і шокував журналістів, запропонувавши їм формат багатогодинного довірчого спілкування під власноруч приготований шашлик. Традиційно — в парку Залісся, - повідомив Подоляк.

За словами радника голови ОП, захід пройшов «майже ідеально».

Усе вийшло майже ідеально: їжа, атмосфера і довга розмова про непросте. Жодних табу і практично ніякої модерації. Тільки президент, тільки журналісти, будь-які питання, відсутність часових обмежень. Пролунало навіть традиційне риторичне питання – «чому ви про це не говорите постійно?» Говоримо. Але не всі готові чути, слухати і робити висновки. На жаль, зараз куди простіше жити в світі фантазій, вимислу, фейків і примітивної пропаганди, – написав Подоляк.

Нагадаємо, що 6 червня в Україні відзначають День журналіста, професійне свято працівників засобів масової інформації. День журналіста відзначається згідно з Указом Президента від 25 травня 1994 року щорічно 6 червня. 

Loading...
Load next