Євро-2020: футболісти збірної України прибули до Бухареста (фото)

Євро-2020: футболісти збірної України прибули до Бухареста (фото)
Збірна України прибула в столицю Румунії, де базуватиметься під час проведення Європейського чемпіонату з футболу.

Учора ввечері, 8 червня, делегація збірної України прибула з Харкова до румунського Бухареста – повідомили на офіційному сайті УАФ. У складі делегації заявлено 26 футболістів.

З аеропорту команда попрямувала в бухарестський готель "Каро". Він стане офіційною резиденцією збірної на час футбольного турніру. На честь приїзду збірної України готель прикрасили дитячими малюнками, присвяченими українським футбольним гравцям.

Зазначимо, що під час Євро-2020 українська збірна проведе один матч в Амстердамі і два – в Бухаресті. За результатами жеребкування українські футболісти гратимуть з Нідерландами, Австрією, а також Північною Македонією. Чемпіонат триватиме з 11 червня до 11 липня.

Склад української збірної:

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій П'ятов, Анатолій Трубін.

Захисники: Едуард Соболь, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Денис Попов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко.

Півзахисники: Георгій Судаков, Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Євген Макаренко, Олександр Зінченко, Роман Безус, Олександр Зубков.

Нападники: Роман Яремчук, Артем Бесєдін, Артем Довбик.

Нагадаємо, що нещодавно збірна України в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020 здобула перемогу над Кіпром з рахунком 4:0

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
"Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото) "Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото)
Укрпошта ввела в обіг поштову марку, присвячену Євро-2020, тираж якої становитиме 140 тисяч примірників.
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
Loading...
Load next