Зустріч Зеленського із президентом Грузії: солдат впустив з рук частину амуніції (відео)

Зустріч Зеленського із президентом Грузії: солдат впустив з рук частину амуніції (відео)
Без курйозів на урочистому початку зустрічі Володимира Зеленського з першим президентом-жікою Грузії Саломе Зурабішвілі не обійшлося.

Курйоз стався під час огляду строю воїнів почесної варти у Маріїнському палаці. Солдат почесної варти, підійшовши до лідерів держав та впустив із рук частину своєї амуніції. Однак, чоловік швидко зреагував й одразу ж підняв свою зброю та його конфуз потрапив в об'єктиви камер.

Зокрема, на відео помітно, що така ситуація не розгнівала українського президента Володимира Зеленського, а навпаки - потішила. У відповідь на дії солдата президент усміхнувся.

 

Також, на церемонії пролунали гімни України та Грузії, після чого президенти обох держав оглянули стрій воїнів української почесної варти. Згодом президентка Грузії звернулася до українських солдатів з офіційним привітанням Збройних сил України: "Слава Україні!".

Нагадаємо, що президент Грузії Зурабішвілі приїхала до Києва на два дні (22-23 червня) з офіційним візитом. Тут у неї запланована зустріч з Володимиром Зеленським, а також з прем'єром Денисом Шмигаль і главою ВР Дмитром Разумковим.

Також сьогодні вранці 23 червня сторони зустрічі представили членів делегацій і направилися до Офісу президента, де пройдуть переговори у форматі віч-на-віч.

Читайте також
У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео) У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео)
Втомлені пасажири були змушені чекати в аеропорту. Серед них було багато дітей з батьками, яким довелося спати на залізних кріслах, спеціальної їжі малечі теж не надали.
Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів
Двох чоловіків звинувачували у незаконному перетині грузинського кордону та засудили до чотирьох років позбавлення волі.
"Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео) "Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео)
Національна команда з футболу повернулася в Україну з чемпіонату Євро-2020. Наших хлопців зустрічали українські фанати в аеропорту "Бориспіль".
Loading...
Load next