"Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео)

"Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео)
Національна команда з футболу повернулася в Україну з чемпіонату Євро-2020. Наших хлопців зустрічали українські фанати в аеропорту "Бориспіль".

Збірна України з футболу учора, 4 липня, повернулася у Київ з чемпіонату Європи 2020. Навіть попри те, що чемпіонат для наших гравців закінчився розгромною поразкою від збірної Англії із рахунком 0:4, фани зустрічали збірну під шалені оплески, повідомляє "Укрінформ".

Підтримати національну команду і привітати українських футболістів з історичним досягненням на Євро-2020 - прийшли сотні людей. Тисячі українців із національною символікою вітали збірну оплесками та голосно кричали - "Молодці! Молодці!...".

Згодом, після прильоту, усі присутні, в тому числі й футболісти з рукою на серці заспівали гімн України. Також головний тренер наших гравців Андрій Шевченко подякував українським вболівальникам за шалену підтримку на цьогорічному чемпіонаті.

Я вдячний вам за таку підтримку. Ви навіть не уявляєте, як це було важливо, коли ми виходили на матчі. Ми вдячні всім, хто приїхав підтримати команду, хто вболівав за нас в Україні. Ми бачили, ми відчували вашу підтримку. Я вдячний хлопцям за самовіддачу, за бажання й за той футбол, який вони продемонстрували. Слава Україні!, - заявив Шевченко.

Після цього ж гравці збірної зійшли зі сцени під слова народної пісні "Червона Рута" та попрямували до автобусів, на яких вони  вирушили до Києва - до своїх сімей.

Зокрема, чутливе відео із зустріччю зі своїм сином та дружиною опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram нападник української команди Роман Яремчук. Гравець в одному із дописів також подякував українським вболівальникам та неймовірну підтримку та зазначив: "Вибачте якщо не виправдали ваші надії. Дякую всім вам".

Нагадаємо, що збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів - команді Англії - та залишила цьогорічний турнір з футболу. Матч, який відбувся у Римі завершився з рахунком 4:0 на користь англійців

Зокрема, згодом після поразки на матчі, Роман Яремчук коментуючи свій виступ на Євро-2020, заявив, що будь-яку оцінку має давати тренерський штаб: "Мені потрібно просто виходити на поле і виконувати свою роботу".

Відео видання "Укрінформ".

Читайте також
Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020 Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020
Головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко прокоментував реакцію Росії на нову форму українських футболістів в якій вони гратимуть на Євро-2020.
Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті
Суперкомп'ютер спрогнозував результати футбольного чемпіонату Європи та ймовірного переможця. Однак, на жаль, прогноз для України не є надто вдалим.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
Loading...
Load next