"Бориспіль" вперше в історії потрапив у топ-15 найбільших аеропортів Європи

"Бориспіль" вперше в історії потрапив у топ-15 найбільших аеропортів Європи
Український аеропорт, що знаходиться у Борисполі на Київщині за підсумками січня-квітня увійшов до топ-15 найбільших аеропортів Європи за кількістю пасажирів.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" випередив аеропорти Відня, Риму, Лісабону, Афін, Мюнхену, Женеви, Цюриха, Мілана, Барселони, Брюсселя, Стокгольму, Варшави та ще понад 300 найбільших аеропортів Європи, посівши 14 місце. Про це повідомила пресслужба аеропорту.

Згідно зі звітом АСІ Europe, в який увійшов 341 найбільший аеропорт Європи, ми випередили низку потужних аеропортів. У тому числі й аеропорти Відня, Риму, Лісабона, Афін, Мюнхена, Барселони, Брюсселя, Стокгольма, Цюріха, Мілана і Варшави. У звіті, оприлюдненому в червні, представлені дані по пасажиропотоку, - йдеться в повідомленні.

Відомо також, що станом на травень 2021 року аеропорт "Бориспіль" вже відновив 60% рейсів щодо показників 2019 року. При цьому, станом на травень цього року країни-учасниці "Євроконтролю" відновилися лише на 39% відносно 2019 року. Внаслідок цього аеропорт "Бориспіль" відновлюється у півтора раза швидше.

Зауважимо також, що в аеропорту "Бориспіль" в розпал сезону відпусток відкрили додаткові пропускні пункти. Зокрема, тепер в терміналі D працюють з 8.00 до 20.00 всі п’ять входів. Серед них два пункти контролю на першому та третьому поверхах, а також прохід з багаторівневого паркінгу.

Нагадаємо, що учора, 23 червня, пасажири, які летіли з Києва в Ужгород були змушені чекати скандального депутата від партії "Слуга народу" Миколу Тищенка, оскільки той з декількох дублів не зміг на летовищі зняти відео. Відео інциденту можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
В Україні приземлилися літаки з евакуйованими із Афганістану (відео) В Україні приземлилися літаки з евакуйованими із Афганістану (відео)
Наразі було евакуйовано усіх українських громадян, які звернулися по допомогу на гарячу лінію Міністерства закордонних справ, заявили про своє бажання виїхати з Афганістану, або ж зв’язалися з українськими військовими, які були в аеропорту Кабула.
"Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео) "Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео)
Національна команда з футболу повернулася в Україну з чемпіонату Євро-2020. Наших хлопців зустрічали українські фанати в аеропорту "Бориспіль".
В Україні приземлився літак з евакуйованими із Афганістану українцями (відео) В Україні приземлився літак з евакуйованими із Афганістану українцями (відео)
У Міністерстві оборони України наголосили, що літак з аеропорту Кабалу зміг вилетіти після успішних міжнародних перемовин. Зокрема, у них брали активну участь представники Пакистану, Туреччини, Катару та Афганістану.
Loading...
Load next