Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020

Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та цього разу її суперником став сильний фаворит чемпіонату - Англія.

Букмекери зробили прогнози на матч чвертьфіналу чемпіонату Європи-2020 з футболу між збірними України та Англії. Та поки, на жаль, для України він є не зовсім втішним - букмекери надають перевагу все ж таки суперникам українських гравців - збірній Англії та переконані, що в української збірної не надто багато шансів на вихід до наступної стадії плей-оф.

Британська контора William Hill вважає, що перемога Англії відповідає коефіцієнту 1,40, на нічию в цій грі – 4,33, на перемогу українців в основний час – 9,00.

Проте австрійські букмекери з компанії Bwin вірять у збірну України трохи більше - коефіцієнт на перемогу "синьо-жовтих" тут складає 8,50. Перемогу англійців вони оцінили ідентичним балом - 1,40, нічию ж 4,50.

У Римі українські гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії. Поєдинок відбудеться у суботу, 3 липня, о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що одразу троє українських футболістів та підопічних головного тренера збірної Андрія Шевченка увійшли у топ-20 найкращих гравців цьогорічного турніру Євро-2020.

Читайте також
Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео) Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.
"Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео) "Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео)
Зеленський закликав українців влаштувати перекличку, аби підтримати українських гравців під час матчу з командою Англії.
Зубков повертається: збірна України отримає підсилення перед матчем 1/4 фіналу Євро Зубков повертається: збірна України отримає підсилення перед матчем 1/4 фіналу Євро
Півзахисник Олександр Зубков повертається в основну групу збірної України. Вінгер повністю відновився після травми, яку він отримав під час матчу з Нідерландами.
Loading...
Load next