Берці на підборах: парадні черевики військовослужбовиць України змінили після хвилі критики (відео)

Берці на підборах: парадні черевики військовослужбовиць України змінили після хвилі критики (відео)
Висота підбору туфель, у яких донедавна вчилися марширувати курсантки, складає 5,5 см. Однак, тепер підбори на нових черевиках вже ж таки залишаться, але стануть нижчими.

У Міністерстві оборони вирішили зробити для урочистого проходження жінок-військовослужбовиць на параді до 30-річчя Незалежності України експериментальну модель черевиків. Про це повідомив радник української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Олексій Арестович із посиланням на слова міністра оборони Андрія Тарана.

Ми можемо зробити експериментальну модель саме для параду на честь 30-річчя Незалежності. Вони її випробують, практично, а потім будемо приймати рішення щодо впровадження, - заявив міністр.

 

Таран запропонував використати експериментальну модель саме для параду з нагоди 30-річчя Незалежності: "Вони її випробовують практично, а потім прийматимемо рішення щодо впровадження".

Зокрема, за словами однієї з курсанток, "ці нові черевички носили з тиждень, і вони, звичайно, зручніші, ніж ті туфлі: не будуть спадати з ноги, а товща підошва зробить зручнішим пересування на асфальті".

Нагадаємо, що учора, 2 липня, заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк та народні депутати вимагали у міністра оборони Андрія Тарана провести розслідування щодо ідеї змусити жінок-військових крокувати на військовому параді до Дня Незалежності в туфлях на підборах. 

Та згодом Арестович повідомив, що проведення параду в парадно-вихідній формі, що передбачає каблуки, є усним рішенням начальника Генерального штабу Сергія Корнійчука.

 

Читайте також
Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото) Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.
Скандал з підборами: Таран повідомив про новий зразок взуття для військовослужбовиць ЗСУ Скандал з підборами: Таран повідомив про новий зразок взуття для військовослужбовиць ЗСУ
Міністерство оборони розробило новий зразок моделі взуття для жінок-військовослужбовиць, вони будуть на шнурівці і на нижчих підборах.
Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео) Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.
Loading...
Load next