Головні новини України за 5 липня

Головні новини України за 5 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців

За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".

В Україні 174 "контрабандним компаніям" із санкційних списків РНБО заблокували активи

Служба безпеки України заблокувала 174 "контрабандним компаніям" усі активи. Раніше вони фігурували у санкційних списках Ради національної безпеки та оборони.

"Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео)

Національна команда з футболу повернулася в Україну з чемпіонату Євро-2020. Наших хлопців зустрічали українські фанати в аеропорту "Бориспіль".

США передадуть Україні швидкісні бойові катери Mark VI вже у наступному році

США передадуть Україні модернізовані бойові катери. Крім того, український флот поповниться протимінними кораблями та сучасними ракетними катерами.

Хлопчик з Львівщини встановив рекорд України: вказав на карті 196 країн за 13 хвилин

Дитина без заминок та допомоги всього лише за 13,5 хвилин назвала 196 країн на карті світу. Хлопчик не допустив жодної помилки.

Читайте також
Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха
РНБО оприлюднило імена ТОП-10 українських контрабандистів, зокрема під дію санкцій потрапили двоє львів'ян - Іван Бокало та Володимир Дідух.
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
Loading...
Load next