Під час навчань "Sea Breeze" у Чорному морі помітили двійника Зеленського (фото)

Під час навчань "Sea Breeze" у Чорному морі помітили двійника Зеленського (фото)
На міжнародних морських навчаннях "Sea Breeze", які стартували в кінці червня в Чорному морі, помітили двійника президента України Володимира Зеленського.

На навчаннях Sea Breeze-2021, які проходять у Чорному морі, помітили військового, який надзвичайно схожий на президента України Володимира Зеленського. Однак на знімку не Зеленський, а матрос з італійського фрегата Virginio Fasan, який бере участь у військових навчаннях, повідомляє Telegram-канал ВЕХА (Харьков).

Варто зазначити, що італійський матрос дійсно має схожі з президентом України риси обличчя.

Але чого на світі не буває? Адже в історії ж були подібні прецеденти, - жартують користувачі мережі.

Зокрема, видання "Страна" зазначає, що це не перший раз коли у мережу потрапляють фото людей, схожих на українського президента. Так, користувачів соцмереж насмішило фото, де людина, схожа на президента України, їде в метро.

Нагадаємо, що багатонаціональні військові навчання Sea Breeze триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років. В ході військових навчань країни-учасниці відпрацюють різні бойові сценарії, серед яких - зіткнення десантних кораблів, маневри на суші, водолазні операції.

Читайте також
Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото) Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото)
У наймасштабніших за останні 20 років військово-морських навчаннях були залучені 32 бойові кораблі, 40 літаків і 5 тис. військовослужбовців з 17 країн-членів НАТО, а також партнерів Альянсу.
Військові кораблі США покинули Чорне море після закінчення навчань Sea Breeze 2021 Військові кораблі США покинули Чорне море після закінчення навчань Sea Breeze 2021
Військові міжнародні навчання Sea Breeze-2021 у Чорному морі за участі 32 країн завершилися 10 липня.
У Чорному морі офіційно завершились міжнародні військові навчання Sea Breeze У Чорному морі офіційно завершились міжнародні військові навчання Sea Breeze
Наймасштабніші за понад 20 років навчання Sea Breeze завершилися. У них були залучені 32 бойові кораблі, 40 літаків і 5 тис. військовослужбовців з 17 країн-членів НАТО, а також партнерів Альянсу.
Loading...
Load next