Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото)

Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото)
У наймасштабніших за останні 20 років військово-морських навчаннях були залучені 32 бойові кораблі, 40 літаків і 5 тис. військовослужбовців з 17 країн-членів НАТО, а також партнерів Альянсу.

Ракетний есмінець Сполучених Штатів "Arleigh Burke USS Ross" покинув акваторію Чорного моря, після участі у міжнародних військово-морських навчаннях Sea Breeze-2021. Про це повідомляє пресслужба 6-го оперативного флоту США у соцмережі Twitter.

Ракетний есмінець типу Arleigh Burke USS Ross і експедиційний швидкохідний транспортний корабель класу Spearhead класу Spearhead USNS Yuma почали рух в південному напрямку з Чорного моря в Середземне після завершення морських операцій і навчань разом з союзниками і партнерами по НАТО, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що військові міжнародні навчання Sea Breeze-2021 у Чорному морі за участі 32 країн планово завершилися 10 липня. Зрештою, усі покладені завдання виконані у повному обсязі.

Навчання охоплювали поверхневі бойові дії, наземні операції, підводні дії, протиповітряну оборону та методи знешкодження боєприпасів. Окрім цього, "Sea Breeze" проводились для того аби об'єднати збройні сили з Північної і Південної Америки, Європи, Африки, Азії та Австралії для перевірки різних бойових дисциплін - на морі, суші і в повітрі.

Зокрема, американський ракетний есмінець USS Ross увійшов у акваторію Чорного моря наприкінці червня. 

Читайте також
Навчання Sea Breeze: есмінець США увійшов у Чорне море Навчання Sea Breeze: есмінець США увійшов у Чорне море
Американський ракетний есмінець USS Ross увійшов у акваторію Чорного моря для участі у щорічних українсько-американських військових навчаннях.
Військові кораблі США покинули Чорне море після закінчення навчань Sea Breeze 2021 Військові кораблі США покинули Чорне море після закінчення навчань Sea Breeze 2021
Військові міжнародні навчання Sea Breeze-2021 у Чорному морі за участі 32 країн завершилися 10 липня.
У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото) У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото)
Багатонаціональні військові навчання триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років.
Loading...
Load next