Емблеми зі слоганами "Слава Україні" і "Героям слава" тепер обов’язкові для клубів УПЛ

Емблеми зі слоганами "Слава Україні" і "Героям слава" тепер обов’язкові для клубів УПЛ
УПЛ висунула нові вимоги щодо ігрової форми команд. Відтепер, екіпірування футболістів прикрашатиме лого УАФ з гаслом «Слава Україні» і «Героям слава».

З сезону 2021/22 клуби УПЛ повинен нанести на ігрову форму велику емблему УАФ зі слоганами "Слава Україні" і "Героям слава", повідомляє пресслужба української Прем'єр-ліги.

Емблему планують розмістити по центру на грудях: між лого клубу і лого виробника екіпіровки.

Зобов’язання наносити емблему УАФ поширюється на матчі УПЛ, Кубка України та Суперкубка країни.

Нагадаємо, що російські посадовці закликали УЄФА заборонити нову форму, в якій збірна України виступатиме на чемпіонаті Євро-2020. Росіян обурило зображення карти України з українським Кримом, який проросійські окупанти незаконно захопили у 2014 році й вважають своїм, а також нанесені на форму слова "Слава Україні - Героям Слава".

Читайте також
Збірна України досягла "переможного компромісу" з УЄФА щодо гасла "Героям слава!" на формі Збірна України досягла "переможного компромісу" з УЄФА щодо гасла "Героям слава!" на формі
Українська збірна все ж таки зможе грати у новій формі на чемпіонаті Євро-2020, однак у дизайн форми доведеться внести деякі зміни.
Маленькі футболісти з Троєщини, які виконали гімн України зустрілись з кумирами (відео) Маленькі футболісти з Троєщини, які виконали гімн України зустрілись з кумирами (відео)
Хлопці отримали п'ять м'ячів, п'ять шарфів та безкоштовні заняття, а також форму для тренувань.
"Слава Україні! – Героям слава": в Україні офіційно затвердили нове футбольне гасло "Слава Україні! – Героям слава": в Україні офіційно затвердили нове футбольне гасло
Виконком Української асоціації футболу одноголосно затвердив офіційний футбольний статус гасел "Слава Україні!" і "Героям слава!".
Loading...
Load next