Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом

Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом
Скандальний російський репер Баста вкотре їде в Україну. Цього разу він виступить в Одесі 8 серпня.

СБУ не заборонила відомому російському реперові Басті приїздити до України. Вже цього літа він планує знову приїхати зі своїми концертами. 

Концерт має відбутися 8 серпня у клубі Ibiza Beach Club у Одесі. Про це повідомили на сторінці закладу в Instagram.

Якщо Баста на сцені, викладка на 100% для тих, хто цінує, – йшлося в повідомленні.

Зазначимо, що після появ в окупованому Криму російський репер Баста дав два концерти в Києві. Попри намагання активістів зірвати виступи гастролера, він все ж таки вийшов на сцену. 

У вересні 2017 року СБУ заборонила Басті в'їзд на територію України. Оскільки він гастролював в  окупованому Криму. 3 роки він утримувався від концертів в Україні.

Вже через три роки Басту  офіційно виключили з переліку осіб, яким не можна в'їжджати на територію України. Тому він приїхав до Києва, проте так і не відповів на запитання, чий Крим.

Читайте також
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
"Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео) "Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео)
Після концерту в Одесі Лорак одразу ж вирушила на російський фестиваль "Нова хвиля" у Сочі.
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Loading...
Load next