"Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео)

"Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео)
Чоловік влаштував справжній скандал, оскільки не хотів одягати захисну маску та кричав, що і ній йому "нічим дихати". Згодом, після прильоту у Київ порушника затримала поліція.

На борту літака авіакомпанії WizzAir, що прямував з Кіпру до Києва, між пасажиром літака та працівниками стався інцидент. Чоловік відмовлявся одягати у час світової пандемії коронавірусу захисну маску, сварку встигли зняли на відео інші пасажири. Відповідне відео було опублікована на сторінці "Оперативний" у Facebook.

Зокрема, на опублікованих кадрах помітно, як чоловік влаштував скандал після того, як його попросили одягнути захисну медичну маску та перебувати в ній на борту літака. За словами очевидців, з моменту вильоту пасажир, який влаштував справжній скандал, не міг заспокоїтися ні на хвилину й чіплявся до інших пасажирів і бортпровідників - він кричав, що йому "нічим дихати", лаявся й використовував нецензурну лексику у спілкуванні з іншими пасажирами.

Так, вже по прильоту до Києва, на борт літака авіакомпанії WizzAir викликали столичних поліцейських. Проте, спершу порушник намагався довести, що нічого не порушував, однак згодом почав погрожувати судом. За словами інших пасажирів, які перебували у той момент на борту літака, стає відомо, що поява поліцейських дещо втихомирила неадеквата.

За інформацією джерела, в результаті порушника все ж таки затримали.

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
"Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео) "Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео)
Через відмову харків'янки дотримуватися карантинних правил довелось затримати на 30 хвилин рейс, яким повинні були летіти більш ніж 100 пасажирів.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Loading...
Load next