В Азовскому морі інфекція: у Бердянську відпочивальникам забороняють купатися

В Азовскому морі інфекція: у Бердянську відпочивальникам забороняють купатися
У пробах морської води у місті Бердянськ було виявлено високу концентрацію збудників інфекційних захворювань.

На узбережжі Азовського моря у Бердянську в останні тижні значно погіршилась якість води за бактеріологічними показниками, у зв’язку з цим громадянам рекомендують не купатися на пляжах міста, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області.

Згідно з результатами лабораторних досліджень, в пробах морської води виявили високу концентрацію збудників інфекційних захворювань. Ця ситуація може призвести до непередбачених епідемічних ускладнень, виникненню і розповсюдженню масових інфекційних захворювань серед мешканців міста Бердянськ та відпочивальників, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, така ситуація може призвести до непередбачених епідемічних ускладнень, виникнення і розповсюдження масових інфекційних захворювань серед мешканців міста Бердянськ та інших відпочивальників.

У зв’язку з цим Держпродспоживслужба просить місцеву владу негайно заборонити користуватися такими пляжами: “Пляж ДЗОСТ “Факел“, ПП “Курорти Приазов’я“ та пляж № 3 ТОВ “Дніпро 2000“.

Місцевих жителів та гостей міста мають поінформувати про цю ситуацію, а також наразі закликають відпочивальників утриматися від купання на зазначених пляжах.

Читайте також
На березі Азовського моря відпочивальники помітили химерні створіння (фото) На березі Азовського моря відпочивальники помітили химерні створіння (фото)
Рапанів, які відклали свої яйця на мушлі мідії, в Азовському морі не повинно було б бути, адже водойма вважається недостатньо солоною для цих хижих скельних равликів.
Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео) Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео)
Розіграш путівки від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL": з-поміж 6 тисяч коментарів виграти подорож пощастило львів’янці Надії Шупер.
Через глобальне потепління: поблизу станції "Академік Вернадський" в Антарктиді зібрались тисячі пінгвінів (фото) Через глобальне потепління: поблизу станції "Академік Вернадський" в Антарктиді зібрались тисячі пінгвінів (фото)
Українські полярники, які працюють на антарктичній станції "Академік Вернадський" помітили велике скупчення пінгвінів - за 20 кілометрів від станції відпочивають сотні та тисячі особин.
Loading...
Load next