Претендує на "золоту" медаль: український боксер Хижняк вийшов у фінал Олімпійських ігор

Претендує на "золоту" медаль: український боксер Хижняк вийшов у фінал Олімпійських ігор
Олександр Хижняк здолав у півфіналі філіппінця Еуміра Марсьяля за рішенням суддів.

Олександр Хижняк переміг представника Філіппін Еуміра Марсіаля в півфіналі Олімпіади в Токіо з рахунком 3:2 і побореться за "золото" у вирішальному поєдинку. Цим самим спортсмен забезпечив собі "срібну" медаль, повідомляє Національний олімпійський комітет.

Зазначимо, що свою перемогу 26-річний українець одержав завдяки рішенням суддів - троє з них надали перевагу українцеві, а двоє його супернику.

У фіналі, який відбудеться 7 серпня о 8.45 за київським часом, українець зустрінеться з представником Бразилії Хербертом Соузою, який здолав у півфіналі Гліба Бакши, який змінив українське громадянство на російське та представляє команду Олімпійського Комітету Росії. Зокрема, їхні суперники - Марсьяль та Бакши отримають бронзові медалі.

Нагадаємо, що три українські легкоатлетки пробилися до фіналу в стрибках у висоту на Олімпіаді-2020. Спортсменки успішно взяли висоту 1,95 метра - саме стільки потрібно було стрибнути для виходу у фінал Олімпійських ігор.

Зауважимо, що Україна - єдина країна на цьогорічній Олімпіаді у Токіо, яка представлена одразу трьома спортсменками у фіналі жіночих стрибків у висоту.

Читайте також
Лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади Лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади
Український борець та за сумісництвом депутат Верховної Ради Жан Беленюк вийшов у фінал Олімпійських Ігор з греко-римської боротьби у ваговій категорії 87 кілограмів.
Вперше в історії України: суддю боксерського турніру визнали найкращим на Олімпіаді в Токіо (фото) Вперше в історії України: суддю боксерського турніру визнали найкращим на Олімпіаді в Токіо (фото)
Український суддя Павло Василинчук став найкращим суддею боксерського олімпійського турніру Токіо-2020 року.
Залишилась без олімпійської медалі: українка Харлан програла у першому поєдинку на Олімпійських іграх Залишилась без олімпійської медалі: українка Харлан програла у першому поєдинку на Олімпійських іграх
Найкраща шаблістка світу українка Харлан сенсаційно залишила Олімпіаду, оскільки вилетіла в першому ж бою.
Loading...
Load next