Малята - путінята: на Луганщині окупанти вчили дітей стріляти з танка (відео)

Малята - путінята: на Луганщині окупанти вчили дітей стріляти з танка (відео)
Окупанти вкотре привчають жителів окупованих територій до війни.

 Окупанти одягнули дітей у військову форму та показали, що таке танк. Відповідне відео з'явилося в мережі 7 серпня. На ньому видно, як групу дітей привезли на полігон.

Про це інформує Telegram-канал Анатолія Штефана "Штірліца".

Відповідний ролик є фрагментом новинного сюжету. На кадрах диктор говорить, що огляд танку – це найцікавіший момент екскурсії.

Далі діти почали оглядати військову техніку. Бойовики продемонстрували їм свої так звані навички.

Наприкінці екскурсії діти в найкращих традиціях радянського виховання подякували вбивцям українських військових.

Діти – члени "Юнармії", зазначає 24 канал.

Про це свідчить підпис до одного зі спікерів на відео. Крім того, діти були одягненими у військову форму та мали червоні берети з погонами.

Повна назва організації, що так навчає підлітків, – "Молода гвардія – Юнармія".

Раніше окупанти привчали дітей до війни у Донецьку. Також кілька таких випадків було в Криму.

Зазначимо, що "Юнармія" - це молодіжна російська організація, нібито спрямована на патріотичне виховання дітей та підлітків. Однак експерти вважають, що у такий спосіб влада Росії готує молоде покоління до війни.

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко
Заступник Кличка заявив, що Київ, як і вся держава, готується до збройної агресії.
Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото) Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото)
Окупанти продовжують скоювати злочини проти мирного населення українських сіл і містечок прифронтової зони.
Loading...
Load next