Скандал із Володимиром Талашком: актора звинуватили в домаганнях до студенток

Скандал із Володимиром Талашком: актора звинуватили в домаганнях до студенток
Актор фільму "У бій йдуть одні старики" більш як 20 років домагається до студенток та абітурієнток. Постраждалі дівчата поділилися своїми історіями.

Володимира Талашко звинувачують у сексуальному домаганні до абітурієнток і студенток Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Про це повідомив сценарист Богдан Панкрухин на своїй сторінці в Facebook. Він опублікував кілька історій дівчат, які поскаржилися на домагання зірки фільму "В бій ідуть тільки "старики".

Талашко постійно дозволяє собі домагатися не тільки до студенток, а й до абітурієнток, які закінчили школу і прийшли надходити. Робить він це вже протягом більше ніж 20 років і працює практично за однією схемою, - зазначив сценарист.

За його словами, більш як 20 років викладач працює за однією і тією ж схемою – запрошує студенток та абітурієнток в гості під приводом репетицій, фотографує оголеними й пропонує інтим.

Талашко дістав фотоапарат і запропонував мене пофотографувати, сказав, що це його хобі, що він всіх фотографує. Я думаю: "ну, коли приїхала вже на акторський вступати, то потрібно і фотографуватися". Тут і почалося це:"А ось тут приспустіть, тут зніміть". Так він мене роздягнув по пояс, а потім почав до мене чіплятися. Я була просто шокована, не знала, що мені взагалі робити в цій ситуації, як все зупинити і бігти з цієї квартири, - розповіла дівчина, якій тоді було лише 15 років.

Дівчині вдалось уникнути інтиму з літнім актором.  Іспит вона провалила, оскільки Талашко був присутній на вступних випробуваннях.

Іноді на парах дозволяв собі чіпати дівчаток. Наприклад, міг запитати:"Хто з вас вміє ставати на місток?". І викликався підстрахувати. Ця "страховка" була на межі, коли він дозволяв собі доторкнутися не там, де треба, - зізналася друга дівчина.

Виявилося, що постраждалих студенток було багато, проте, не всі дівчата зізналися. Оскільки, думали, що їм не повірять або будуть засуджувати.  

Зазначимо, що Талаашко Володимир Дмитрович — український актор та режисер. Народний артист України. Член Національної Спілки кінематографістів України.

 

Читайте також
Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини
Талашко заперечує усі звинувачення у домаганні до студенток та абітурієнток, однак все більше його жертв розповідають свої історії громадськості. Так, жінка, яку колись ніби то зґвалтував актор, зазначила, що хоче також показати, що всі обвинувачення студенток проти актора це не "просто слова дівчаток, які "розводили" викладача на оцінки".
"Талашко такий там не один": Яніна Соколова прокоментувала скандал із актором "Талашко такий там не один": Яніна Соколова прокоментувала скандал із актором
Журналістка назвала Талашко "розбещувачем молодих дівчат". Вона розповіла, що подібні випадки в Карпенка-Карого - не рідкість.
Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації
Ректор зазначив, що листування з сексуальним контекстом, які поширюються в мережі, жодним чином не стосуються його.
Loading...
Load next