На Закарпатті затримали банду, яка викрадала елітні автівки

На Закарпатті затримали банду, яка викрадала елітні автівки

На Закарпатті поліція затримала злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на угоні елітних авто.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Співробітники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області провели ряд оперативних заходів, за результатами яких викрили групу зловмисників, причетних до незаконного заволодіння дороговартісними автівками у регіоні.

У ході слідства було встановлено, що організатором схеми є 42-річний закарпатець, який залучив до вчинення злочину ще двох спільників: один із них займався виготовленням та прошивкою автомобільних ключів; інший був відповідальний за технічний стан автівок та готував їх до подальшого продажу.

Клієнтів, готових за заниженою вартістю придбати елітне авто, підшукував особисто організатор за межами області, - зазначають в поліції.

Як повідомляється, оперативникам вдалося впіймати членів угруповання на незаконному заволодінні автомобілем марки Range Rover.

Власник на тривалий час залишив своє авто на одній із неохоронюваних автостоянок в Ужгороді. Зловмисники скористалися цим, і вже за напрацьованою схемою, викрали транспортний засіб. Автівку вони ретельно перевірили на наявність приладів для стеження, так званих GPS-трекерів, і після цього переховували її в різних населених пунктах області, час від часу змінюючи місце, - заявили в поліції.

Зазначається, що оперативники затримали підозрюваних, коли ті переганяли викрадений Range Rover на продаж. Затримання відбулося у одному з дворів міста Перечин.

 Відповідно до статті 208 КПК України зловмисників помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Ужгородського районного управління поліції повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України.

За скоєне затриманим загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, Українці на ТОТ зможуть оформити тимчасове посвідчення громадянина України за заявою членів сімʼї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На дорогах Закарпаття автомобіль "швидкої" супроводжуватиме поліція На дорогах Закарпаття автомобіль "швидкої" супроводжуватиме поліція
Поліцейські Закарпаття разом із місцевими медиками проведуть експеримент: за автомобілем швидкої допомоги їхатиме авто патрульної поліції, цим самим правоохоронці фіксуватимуть порушників, котрі не звільняють дорогу автомобілям "швидкої".
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next