Репетиція військового параду до 30-ї річниці Незалежності України (відео)

Репетиція військового параду до 30-ї річниці Незалежності України (відео)
У Збройних силах України активно готуються до святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Напередодні Дня Незалежності України Міністерство оборони показало репетицію військового параду з нагоди національного свята. 

Відповідні фото і відео опублікували на своїй сторінці у Facebook Сухопутні сили ЗСУ.

У 30-ту річницю Незалежності керівництво країни вирішило знову повернутися до традиції проведення з цієї нагоди військового параду.

На відео зафіксована репетиція параду до Дня Незалежності, зокрема тренування піших парадних розрахунків.  

Відомо, що військовий парад Збройних сил України пройде центральною вулицею Києва 24 серпня. Також пролетить авіація у складі повітряної колони сил безпеки й оборони та збройних сил країн-партнерів.

На Дніпрі планують організувати урочисте проходження катерів, повітряний і морський показ озброєння та військової техніки.

Читайте також
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео) Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)
Командування Об'єднаних сил ЗСУ 5 лютого відзначає другу річницю створення. З цієї нагоди військові опублікували потужне відео з тренувань на землі, в морі та в повітрі.
Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео) Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.
Loading...
Load next