У Київ прибула баржа з херсонськими кавунами (фото)

У Київ прибула баржа з херсонськими кавунами (фото)
За лічені дні до Дня Незалежності на Київщину приїхала баржа з 300 тоннами стиглих кавунів.

Вчора, 20 серпня, до станції в селі Чирське, що на Київщині, прибула баржа з 300 тоннами кавунів із Херсона. Про це повідомила компанія-власник баржі "Нібулон". 

Напередодні 30-річного ювілею Дня Незалежності України буксир "Нодарі Чантурія" з несамохідним судном NBL-003 доставили до пункту призначення 300 тонн стиглих кавунів, зібраних на полях Херсонщини для киян та гостей столиці, - йдеться у повідомлення. 

Рейс розпочався 13 серпня на причалі "Голопристанська", де баржу завантажили кавунами, вирощеними в Херсонській області. 

Сьогодні херсонські ягоди у рефрижераторах відправляться до кінцевого місця призначення – торговельних залів столичних супермаркетів.

Компанія "Нібулон" відновила перевезення кавунів баржею у 2017 році. Відтоді судна з кавунами відправляли до Києва щороку. У 2020-му вантаж прибув також напередодні Дня Незалежності.

Також компанія стверджує, що 1991 року в Україні річками перевозилися 60 мільйонів тонн вантажів щороку, а тепер — тільки 8 мільйонів.

Читайте також
Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео) Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео)
Квитки на концерт, як і раніше, може отримати будь-який українець за умови благодійного внеску на будь-яку суму.
У Києві на братських могилах встановили сцену для концерту Бочеллі (фото) У Києві на братських могилах встановили сцену для концерту Бочеллі (фото)
Концерт до Дня незалежності наближається, і навколо нього продовжують виникати скандали. Цього разу металеві конструкції розмістили саме на братських похованнях.
Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото) Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.
Loading...
Load next