Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті

Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Адвокат родини загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Дмитро Манелюк розповів нові деталі життя посадовця перед смертю.

Про це інформує "Перший міський".

Адвокат повідомив, що дружина загиблого Олена розповіла йому, що протягом останнього місяця над будинком мера літали квадрокоптери, а сам він "боявся підходити до вікон, забороняв дружині виходити на вулицю і навіть вивішувати прання на другому поверсі, а просив робити це на першому".

Також, за словами адвоката, останній тиждень Костянтин Павлов побоювався повертатися додому.

Ми сподіваємося, що всі ці подробиці будуть враховані слідством, і сподіваємося на якнайшвидше встановлення істини, - сказав Манелюк.

Також найближчим часом правоохоронці обіцяють вийти на брифінг із новими подробицями.

Нагадаємо, що наразі поліція розглядає три основні версії смерті Павлова: самогубство (зокрема — доведення до самогубства), вбивство та необережне поводження зі зброєю.

Тіло Костянтина Павлова - мера Кривого Рогу та представника виявили 15 серпня у селі на Дніпропетровщині. Біля мертвого політика лежала рушниця.

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Loading...
Load next