Світоліна вийшла до чвертьфіналу турніру в Чикаго

Світоліна  вийшла до чвертьфіналу турніру в Чикаго
Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до чвертьфіналу турніру в Чикаго. Для неї це перша 1/8 після успіху на Олімпіаді в Токіо.

Українська тенісистка Еліна Світоліна змогла вийти до третього кола на турнірі в американському Чикаго. У другому раунді Chicago Women's Open тенісистка обіграла француженку Фіону Ферро – 6:4, 6:4.

Про це повідомляє Суспільне. 

Гравчині починали дебютну очну зустріч ще день тому, проте після 45 хвилин гри матч зупинили через темряву.

Після відновлення гри Світоліна впевнено повернулася до матчу та взяла перший сет – 6:4.

Другу партію українка почала з трьох поспіль виграних очок на подачі Ферро. З четвертого брейкопойнта Еліна взяла стартовий гейм. У наступному Світоліна сама напоролася на брейкпойнти через проблеми на подачі та втратила перевагу – 1:1.

Третій гейм українка програла під нуль, але зуміла втримати свою наступну подачу. Світоліній було важко протистояти ударам із форхенду француженки, проте в сьомому геймі українка в атакувальному стилі оформила брейк і в наступному успішно подала на матч. 6:4 з першого матчпойнта.

За матч Еліна зробила три ейси та шість подвійних помилок. Були проблеми на подачі, які завадили перемогти з іще більшою перевагою, – 57% успішних подач першим м'ячем.

Це перший вихід Світоліної до чвертьфіналу з Олімпіади-2020 цього липня, де вона виграла "бронзу" – дебютну в історії України.

Читайте також
Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео) Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео)
За результатами першого тижня спортивних змагань Світоліна залишилася єдиною українкою на турнірі.
Світоліна здобуває чергову перемогу та виходить до чвертьфіналу Олімпіади-2020 Світоліна здобуває чергову перемогу та виходить до чвертьфіналу Олімпіади-2020
Перед початком матчу Світоліна стала найрейтинговішою тенісисткою (шоста у рейтингу) на Олімпіаді 2020 року в жіночому турнірі.
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
Loading...
Load next