"Не хотів покидати збірну України": Шевченко розповів деталі своєї відставки

"Не хотів покидати збірну України": Шевченко розповів деталі своєї відставки
Колишній головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, який 1 серпня залишив свій пост, прибув до Києва і під час зустрічі з представниками ЗМІ розповів подробиці свого відходу з національної команди.

Андрій Шевченко хотів продовжити тренувати збірну України, проте Українська асоціація футболу не запропонувала новий контракт. Про це 44-річний фахівець сказав на брифінгу, який він скликав разом зі своїм тренерським штабом.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Ми були, як одне ціле. Була дуже важливою атмосфера, що була в збірній. Всі меседжі, що хотіли, ми доносили, – зазначив Шевченко.

Екстренер "синьо-жовтих" запевнив, що після Євро-2020 він і його штаб прийняли рішення продовжити контракт, про що повідомив президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку, на що той нібито відповів, що не готовий зараз обговорювати цей момент, тому тренер відлетів у відпустку.

Я зустрівся ще раз із ним на фіналі чемпіонату Європи – розмови про пролонгацію не було. 30 липня закінчився мій контракт, тому я повідомив про це в соцмережах. В жодному разі я не говорив про те, що йду, я тільки оголосив усім, що мій контракт закінчився, – наголосив Шевченко.
 

Нагадаємо, що 1 серпня Андрій Шевченко повідомив у Facebook про те, що йде з посади головного тренера збірної України через закінчення контракту.

Читайте також
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ
Відомо, що вже в понеділок 47-річний наставник буде представлений в якості тренера збірної України.
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Loading...
Load next