Пожежа у костелі Святого Миколая: на його відновлення зібрали понад 20 мільйонів гривень (відео)

Пожежа у костелі Святого Миколая: на його відновлення зібрали понад 20 мільйонів гривень (відео)
Крім великого бізнесу, кошти виділили середній і малий бізнес, а також усі охочі.

На відновлення постраждалого внаслідок пожежі костелу Святого Миколая в Києві українські підприємці за день зібрали 20,77 мільйонів гривень.

Про це повідомив у Facebook засновник інтернет-магазину Rozetka Владислав Чечоткін.

Вже 20,77 мільйонів гривень зібрав український бізнес за 1 день на відновлення церкви Святого Миколая. 

Те, що відбувалося за останні 24 години, інакше як єднанням не назвеш. До 1 мільйонів гривень, які виділила Розетка на реставраційні роботи в церкві, долучаються інші підприємства, - написав Владислав Чечоткін.

 За його даними, кошти на відновлювальні роботи виділили Monobank, Альфа-Банк Україна, Райффайзен Банк, ПУМБ, ПриватБанк, а також компанії SD Capital, Нова пошта, Dragon Capital та інші.

Крім того, зазначив Чечоткін, "десятки середніх і малих бізнесів і ще більше простих людей теж зробили пожертвування".

Нагдаємо, що 3 вересня у Києві сталася пожежа у костелі Святого Миколая, пожежа почалася між першим та другим поверхом будівлі.

 Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що основною версією виникнення пожежі у костелі Святого Миколая є загоряння електропроводів всередині дерев’яного корпусу органу, яким було понад 40 років.

Читайте також
Пожежу у костелі Святого Миколая в Києві буде розслідувати поліція – Ткаченко (відео) Пожежу у костелі Святого Миколая в Києві буде розслідувати поліція – Ткаченко (відео)
Костел Святого Миколая у Києві — один з двох римсько-католицьких у місті, побудованих до 1917 року. Він розташований у центрі столиці на Великій Васильківській вулиці.
Відома основна версія виникнення пожежі у костелі Святого Миколая (відео) Відома основна версія виникнення пожежі у костелі Святого Миколая (відео)
Вчора у Києві сталася пожежа у костелі Святого Миколая, пожежа почалася між першим та другим поверхом будівлі. Міністр внутрішніх справ назвав основну версію займання будівлі.
У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео) У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео)
Відновлювальні та протиаварійні роботи у костелі Святого Миколая почнуть через місяць. Наразі використовувати будівлю не можна – існують ризики.
Loading...
Load next