Повтор найкращого результату сезону: Магучіх друга у фіналі Діамантової ліги

Повтор найкращого результату сезону: Магучіх друга у фіналі Діамантової ліги
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх посіла друге місце зі стрибків у висоту у фіналі найпрестижнішого комерційного змагання в легкій атлетиці Діамантової ліги.

Ярослава Магучіх завершує легкоатлетичний сезон на другому місці у фіналі Діамантової ліги. Вона уперше змагалася у фіналі - і закінчила його другою.

Про це повідомляє Суспільне. 

У жіночих стрибках у висоту відбувалося шість етапів упродовж сезону Діамантової ліги: два етапи забрала Ярослава Магучіх, по одному - Нікола Макдермотт, Ірина Геращенко, Марія Ласіцкене та Каміла Лічвінко.

У фіналі шестеро атлеток розіграли звання чемпіонки Діамантової ліги.

Вони розпочали з висоти 1.84 метра - її взяли усі (крім тих хто пропускав) з першої спроби. Такий ж результат на 1.87 метра, лише Паттерсон підкорила з другої спроби. На висоті 1.90 метра Паттерсон вибула, а Геращенко та Лічвінко взяли її з другої спроби.

Висоту 1.93 метра п'ятірка стрибунок взяла з першої спроби. А перші проблеми почали виникати на 1.96 м - Лічвінко вибула, Геращенко та Ласіцкене взяли з третьої спроби. Натомість Магучіх та Макдермотт залишалися бездоганними.

Планка 1.99 м - Магучіх, Ласіцкене та Макдермотт взяли з першої спроби. На цьому етапі Геращенко вибула, зайнявши 4 місце.

Планку на 2.03 м українка Магучіх взяла з першої спроби = це її найкращий результат сезону. Цю ж висоту взяла "нейтральна атлетка", росіянка Ласіцкене.

Магучіх виконала два невдалі стрибки на 2,05м, у Ласіцкене з другої спроби вийшло – вона посіла перше місце і вп'яте в кар'єрі виграла Діамантову лігу.

Українка Магучіх підкорила усі планки з першої спроби до 2.03 м включно, але не змогла перемогти.

Зазначимо, що сезон Діамантової ліги - найпрестижнішого комерційного змагання в легкій атлетиці. Це змагання, на які кожен зі спортсменів відбирався упродовж сезону на усіх етапах.

Читайте також
Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото) Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото)
На одному із фото разом позують Магучіх і Ласіцкене. Спортсменки стоять без прапорів, але росіянка обіймає українку за плече.
Ярослава Магучіх перемогла на етапі Діамантової ліги (відео) Ярослава Магучіх перемогла на етапі Діамантової ліги (відео)
Цей старт був останньою можливістю для спортсменів відібратися до фіналу (хто цього ще не зробив), або ж провести заключний старт перед фінальним етапом (хто уже туди потрапив).
Українка Магучіх виграла олімпійську бронзу у стрибках у висоту Українка Магучіх виграла олімпійську бронзу у стрибках у висоту
У фіналі жіночих стрибків у висоту виступили одразу три українки. Геращенко і Левченко - у топ-8.
Loading...
Load next