"Обіймала не вона": українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала друге фото з росіянкою (фото)

"Обіймала не вона": українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала друге фото з росіянкою (фото)
У серпні українська легкоатлетка Ярослава Магучіх та її російська колега Марія Ласіцкене зробили спільні фото після змагань зі стрибків у висоту на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Так, нещодавно під час змагань у Цюриху Ярослава Магучіх знову сфотографувалась із російською спортсменкою.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх відреагувала на скандал пов'язаний з черговим фото й заявила, що сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене в Цюріху на прохання польської легкоатлетки Каміли Ліцвінко. Зокрема, фотографія була зроблена після фіналу сезону Діамантової ліги в Цюриху, де Магучіх виграла срібну медаль. Згодом, 19-річна легкоатлетка виклала пост у соцмережі Facebook та пояснила усю ситуацію довкола скандального фото.

Тепер щодо фото: воно було зроблено на прохання стрибунки Каміли Ліцвінко, яка завершує свою кар’єру і хотіла закарбувати ці спогади ! І тепер кульмінація : Обіймає мене не Марія, а Нікола МакДермотт представниця Австралії, будьте уважніше, будь ласка, - заявила Магучіх.

Нагадаємо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх посіла друге місце зі стрибків у висоту у фіналі найпрестижнішого комерційного змагання в легкій атлетиці Діамантової ліги. Так, на змаганнях у Цюріху росіянка Ласіцкене виграла золото, а Магучіх взяла срібло. 

Зокрема, раніше українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото з російською спортсменкою - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися. На захист Магучіх також стали й українські олімпійці, які вважають, що "спорт поза політикою" та виступили "проти цькування 19-річної дитини".

Згодом у Міністерстві оборони провели бесіду з спортсменкою Магучіх щодо скандального фото. Так, під час розмови із Магучіх "килима там не було (цей вкид з російського інтернет-сегменту добре мобілізував їхні інформаційні гармати, але як показала ця ситуація, українці давно навчились розрізняти хто є хто)"

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
Loading...
Load next