"Чорновола вбили чотирма ударами кастету" - колишній заступник генпрокурора (відео)

"Чорновола вбили чотирма ударами кастету" - колишній заступник генпрокурора (відео)
Експрокурор розповів деталі щодо загадкової смерті лідера Народного руху. Він стверджує, що В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП - його вбили.

Смерть лідера Народного руху України та дисидента В’ячеслава Чорновола була не випадковою дорожньо-транспортною пригодою, а вбивством. 

Про це заявив колишній заступник генерального прокурора України Микола Голомша в ефірі "4 каналу". 

Ексзаступник генпрокурора оприлюднив нові деталі трагедії та розповів, що Чорновіл був убитий чотирма ударами кастета. 

Ми розслідували справу про вбивство Чорновола… І встановили, що Чорновола було вбито. Було вбито чотирма ударами кастету у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія, – сказав він.

Колишній заступник генерального прокурора України наголосив, що Чорновіл загинув не в ДТП. 

Безперечно, що не ДТП. Було встановлено відключення подушок безпеки, підробку огляду місця події, було встановлено вбивство на Волині основного свідка. Коли ми відкопали труп, там були важкі метали в кістках. І ми розкрутили експерта, який сказав, що він не проводив розтин тіла Чорновола, – сказав Голомша. 

В Офісі генпрокурора і Міністерстві внутрішніх справ цю заяву наразі не коментували.

Зазначимо, що В’ячеслав Чорновіл – український політичний діяч, дисидент, журналіст, в 2000 році був удостоєний звання Герой України. У 1999 році трагічно загинув. За офіційною версією, В’ячеслав Чорновіл загинув внаслідок ДТП, коли 25 березня 1999 року його автомобіль врізався в "КамАЗ" із причепом. 

 

Читайте також
"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео) "Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео)
Раніше ексзаступник генпрокурора Микола Голомша, розповів, що В'ячеслава Чорновола було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія. Цим самим він спростував версію щодо загибелі дисидента під час ДТП.
На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція
Наразі призначено судово-медичну та токсикологічну експертизу трупу, результати якої очікуються протягом двох днів.
Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ
Наразі столичні правоохоронці вивчають записи камер спостереження, аби встановити, де був Антон Поляков до смерті і з ким він спілкувався напередодні.
Loading...
Load next