Петраков не викликав до збірної України найдорожчого футболіста

Петраков не викликав до збірної України найдорожчого футболіста
Після п'яти матчів Україна посідає у своїй відбірковій групі друге місце, набравши 5 очок.

В.о. головного тренера збірної України Олександр Петраков оприлюднив список гравців, які будуть готуватися до жовтневого збору національної команди.

Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

25 гравців отримали запрошення. Ще 8 виконавців потрапили до резервного списку. 

Список футболістів збірної України:

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар", Донецьк), Денис Бойко ("Динамо", Київ), Дмитро Різник ("Ворскла", Полтава)

Захисники: Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (всі - "Шахтар", Донецьк), Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота (всі - "Динамо", Київ), Едуард Соболь ("Брюгге", Бельгія)

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Віталій Буяльський (усі - "Динамо", Київ), Тарас Степаненко ("Шахтар", Донецьк), Сергій Булеца ("Зоря", Луганськ), Андрій Ярмоленко ("Вест Гем", Англія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Олександр Зубков ("Ференцварош", Угорщина), Ігор Харатін ("Легія", Польща)

Нападники: Роман Яремчук ("Бенфіка", Португалія), Артем Довбик (СК "Дніпро-1", Дніпро), Данило Сікан ("Шахтар", Донецьк)

Резервний список: Георгій Бущан ("Динамо", Київ), Андрій Лунін ("Реал" Мадрид, Іспанія), Валерій Бондар, Юхим Конопля (обидва - "Шахтар", Донецьк), Богдан Михайличенко ("Андерлехт", Бельгія), Владислав Кочергін ("Зоря", Луганськ), Владислав Калитвинцев ("Десна", Чернігів), Олександр Піхальонок (СК "Дніпро-1", Дніпро).

Зазначимо, що збірна України у жовтні проведе два відбіркових матчі до чемпіонату світу. 9 жовтня Україна в гостях зіграє проти Фінляндії, а 12 жовтня прийматиме Боснію та Герцеговину.

Нагадаємо, що Руслан Маліновський не потрапив до основного складу збірної України у матчах відбору на ЧС-2022 проти Казахстану та Франції. В обох поєдинках Руслан виходив на заміну.

Футболіст Аталанти покинув розташування збірної України перед товариським матчем проти Чехії. 

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував ротацію в команді перед товариським матчем з Чехією (1:1).

Згодом, півзахисник "Аталанти" і збірної України Руслан Маліновський прокоментував конфліктну ситуацію, яка виникла після перших матчів національної команди на чолі з Олександром Петраковим.

Читайте також
"Я не ображався": Маліновський вперше прокоментував конфлікт з Петраковим "Я не ображався": Маліновський вперше прокоментував конфлікт з Петраковим
Руслан Маліновський запевнив, що не тримає жодних образ на тренерський штаб збірної України. Також він сподівається, що обговорення цієї теми скоро закінчиться.
Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України
Руслан Маліновський і Олександр Петраков посварилися напередодні матчу зі збірною Франції. Футболіст, який зараз грає за італійську "Аталанту" образився, що його не ставлять в основний склад. Саме через це Руслан не залишився на товариську гру з Чехією та покинув збірну напередодні матчу.
Loading...
Load next