"Бути чемпіоном прикольно": Олександр Усик повернувся в Україну (відео)

"Бути чемпіоном прикольно": Олександр Усик повернувся в Україну (відео)
Український боксер Олександр Усик у дуже доброму гуморі повернувся до України. О 02:15 чемпіон влаштував невеличку пресконференцію.

Український боксер Олександр Усик повернувся до Києва  з Лондона, де переміг у бою з британцем Ентоні Джошуа.

Про це повідомляє "Українська правда".

Новий чемпіон світу в супертяжах, за версією WBA, WBO, IBF і IBO прилетів з Лондона до Києва о 00:35 вночі 27 вересня.

 У терміналі на Олександра Усика чекали фанати боксу, десятки журналістів та близькі боксера. Також Усика в аеропорту зустрічала ексчемпіонка світу з професійного боксу Аліна Шатернікова.

Боксер зізнався, що якнайшвидше хоче побачити своїх  дітей, які за нього дуже сильно переживали. 

Що стосується реваншу, то Усик заявив, що про нього говорити зарано.

Про реванш говорити зарано. Спершу треба загоїти рани, які з'явилися і під час підготовки, і під час бою. Подякувати Богу за такий потрібний для країни й нашої команди виступ. І поїсти те, що досі їсти не дозволяли, - сказав Олександр. 

Спортсмен розповів, що пояси мають прибути до України десь через три тижні. 

 Їх мають зробити: вигравіювати там дату бою, місце, імена. І тоді вони приїдуть додому. Вони вже сумують за Україною і кажуть: "Саня, забери нас", - заявив Усик.

Танцювати гопак, як сам Усик зізнався, боксер не планував: "Я багато речей роблю, про які підказує мені мій стан".

На завершення розмови з журналістами Олександр Усик зізнався, що бути чемпіоном "прикольно" і отримав чергову порцію аплодисментів.

Відео "Українська правда". 

Нагадаємо, що українець Олександр Усик та британець Ентоні Джошуа у ніч з 25 на 26 вересня провели грандіозний бій за титули чемпіона світу WBA, WBO, IBF, IBO у важкій вазі. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.
 

Читайте також
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео) Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео)
Український суперважковаговик та боксер Олександр Усик разом зі своєю командою відправився в Лондон на титульний бій проти чемпіона світу Ентоні Джошуа.
Loading...
Load next