"П’ять років пекла": Сенцов вибачився за поведінку та образи сестри про Україну (фото)

"П’ять років пекла": Сенцов вибачився за поведінку та образи сестри про Україну (фото)
Жінка запевнила, що переїхавши назад у Росію "Путіну не продасться", оскільки він для неї ворог куди більше, ніж для України. Проте, її двоюрідний брат Олег Сенцов попросив з розумінням поставитися до тяжкого психологічного стану, в якому його сестра знаходиться вже тривалий час.

Двоюрідна сестра режисера і колишнього політв’язня Російської Федерації Олега Сенцова, Наталія Каплан у декількох дописах нецензурно облаяла України, назвала країну "найгіршою для еміграції" і заявила, що "пакує валізи". У мережі припустили, що її сторінку просто зламали, проте сама вона написала, що це не так. Зокрема, двоюрідний брат та український режисер Олег Сенцов вибачився за поведінку сестри Наталії Каплан, яка гнівно "попрощалась" з Україною у соцмережі й викликала через це скандал серед користувачів у мережі Facebook.

Н***й Україну. Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. 5 років пекла. А я рада, що пакую валізи і повертаюся додому, - писала жінка.

Окрім цього, у коментарях під одним із дописів Каплан попросила "не приплітати" до неї Сенцова.

Для тих, хто приплітає сюди Сенцова і мене як його сестру. Ми всього лише двоюрідні родичі. Йому потрібна була допомога, я допомогла, на цьому все. Він мені нічого не винен, я поки у нього зайняла, але я віддам. Якби на його місці був хтось інший із знайомих, я б теж впряглася. На цьому крапка. Просто відписуйтеся, мені реально п***й на негативні коменти, - зазначила Каплан.

Режисер ж тим часом пояснив дивні дописи своєї сестри загостренням депресії.

Мені прикро, що моїй двоюрідній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з’явились емоційні пости в фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко. Вдячний Наташі за багаторічну підтримку та прошу з розумінням віднестись до тяжкого психологічного стану, в якому вона знаходиться вже тривалий час, - прокоментував інцидент на своїй сторінці у Facebook Олег Сенцов.

Олег Сенцов та Наталія Каплан

Чоловік також попросив українців із розумінням поставитися до тяжкого психологічного стану жінки, в якому "вона перебуває уже тривалий час" й висловив вдячність сестрі за її багаторічну підтримку.

Нагадаємо, що після арешту і засудження Олега Сенцова в Росії, його двоюрідна сестра Наталія Каплан активно виступала за його захист. Через підтримку так званого "кримського терориста" від неї відвернулися друзі й вона приїхала в Україну. Так, під час перебування Сенцова в російській в'язниці за сфабрикованим звинуваченням Каплан активно виступила на захист брата та активно брала участь у заходах з вимогою його звільнення.

Проте, після переїзду в Україну багато разів подавала документи на громадянство, але чиновники все затягували процес. Згодом, 17 травня 2019 року вона все ж таки отримала громадянство України. Окрім цього, в Україні Каплан декілька років була співведучою програми "Звільніть наших рідних" на "Громадському радіо", звідки пішла у 2020 році, за її словами, через депресію. 

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ
Російська Федерація в окупованих районах Донецької і Луганської області за два роки надала російське громадянство в спрощеному порядку майже 530 тисячам жителів.
Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів
Вже до кінця 2021 року Російська Федерація планує видати свої паспорти майже 1 мільйону жителів Донбасу. Цим самим люди які отримають російські паспорти стануть громадянами РФ.
Loading...
Load next