Вулицю Харкова затопило окропом: гаряча вода текла просто під колеса автомобілів (відео)

Вулицю Харкова затопило окропом: гаряча вода текла просто під колеса автомобілів (відео)
Струмки гарячої води текли просто під колеса автомобілів. Комунальників на момент аварії на місці не було, подробиць аварії ніхто не уточнив.

У Харкові на одній з вулиць міста сталася стався витік гарячої води.

Про це повідомляє Telegram-канал "Новини.LIVE Kharkiv".

У Харківському дворі по вулиці Людвіга Свободи, 35-Б учора ввечері сталася аварія з витоком гарячої води. Вода хлинула назовні й затопила дорогу. Користувачі поділилися відео наслідків аварії. Комунальників на момент аварії на місці не було, подробиць аварії ніхто не уточнив.


Струмки гарячої води текли просто під колеса автомобілів, що були поруч припарковані. 

Нагадаємо, що нещодавно у передмісті Харкова в селищі Безлюдівка стався нещасний випадок на місцевій водоймі - там потонула молода пара, яка не змогла вибратись з авто, яке йшло під воду. Трагічна подія трапилась пізно ввечері 11 вересня, а смерть настала в той час, як молоді люди займались коханням в салоні мікроавтобуса.

За попередньою інформацією, мікроавтобус, скотившись у воду з піщаного берега, перекинувся на дах і відомо, що рятувальникам не вдавалось його поставити на колеса. Один трос під час рятувальної операції обірвався. 

Читайте також
"Збережи їй життя": у Харкові волонтери зняли ролик про порушення правил дорожнього руху "Збережи їй життя": у Харкові волонтери зняли ролик про порушення правил дорожнього руху
За інформацією прокуратури, 2021 року в Харківській області зросла кількість ДТП із загиблими та травмованими дітьми.
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Loading...
Load next