Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму

Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму
Російські навчання відбудуться на 20 полігонах та триватимуть з 9 серпня до 15 вересня.

Російська Федерація сьогодні, 9 серпня, розпочала військові навчання на 20 полігонах, які знаходяться на півдні країни в окупованих Криму, Абхазії та Південній Осетії. Про це повідомляє видання "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу російського Південного військового округу.

Етап двосторонніх батальйонних тактичних і спеціальних навчань буде проведено з 9 серпня до 15 вересня. Навчання відбудуться на 20 загальновійськових полігонах, розташованих в Астраханській і Ростовській областях, на Ставропіллі і Кубані, в Адигеї, Дагестані, Північній Осетії, Чечні, в тимчасово окупованому Криму і на російських військових базах у Вірменії, тимчасово окупованих Абхазії і Південній Осетії, - йдеться у повідомленні.

Масштабні навчання відбудуться також із залученням підрозділів радіаційного, хімічного і біологічного захисту, інженерних військ, радіоелектронної боротьби, розвідки, матеріально-технічного та медичного забезпечення тощо.

Участь у навчаннях візьмуть моряки, авіація, розвідка, спеціалісти радіологічного та хімічного захисту, а вже у вересні російські військові проведуть спільні навчання з білоруськими

Нагадаємо, що чергові навчання військових РФ також відбулось на території анексованого Криму у квітні цього року. В той час над акваторією Чорного моря з пусками ракет і бомбометанням було залучено більш як 50 винищувачів, бомбардувальників і штурмовиків.

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
Loading...
Load next