Переплутав команди: коментатор "Динамо" радів голу "Шахтаря" (відео)

Переплутав команди: коментатор "Динамо" радів голу "Шахтаря" (відео)
Під час трансляції поєдинку на ютуб-каналі Динамо стався курйозний інцидент.

Вчора, 2 жовтня, відбувся матч головних команд молодіжного складу U-19 між київським Динамо і донецьким Шахтарем - переможцями вийшли гірники.

Під час трансляції гри на клубному ютуб-каналі киян трапився курйозний епізод - коментатор на 4-ій хвилині переплутав Динамо (U-19) з Шахтарем (U-19) і радів першому голу донецької команди, автором якого став Данило Гончарук.

Однак після невеликої паузи та перегляду повтору зрозумів, що помилився і виправив свою помилку.

Уже після гри на епізод відреагували в "Шахтарі". Аккаунт клубу в Twitter хоче знайти коментатора матчу, аби вручити йому "шарфик "Шахтаря" з автографом Даниїла Гончарук". До цього твіта прикріплено відео з помилкою коментатора.

Даниїл Гончарук - саме він забив перший гол у ворота "Динамо", а також організував другий (віддав результативну передачу).

Матч між "Динамо" U19 - "Шахтар" U19 закінчився з рахунком 2:0 на користь гостей. "Шахтар" залишився одноосібним лідером чемпіонату - 30 очок після 10 матчів.

 

Читайте також
Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео) Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео)
Донецький Шахтар здобув перший трофей з Роберто де Дзербі. 22 вересня "гірники" розгромили київське Динамо у матчі за Суперкубок України.
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
На прохання "Динамо" та "Шахтаря": матч за Суперкубок України перенесли на вересень На прохання "Динамо" та "Шахтаря": матч за Суперкубок України перенесли на вересень
Враховуючи навантаження на гравців обох клубів через виступи на чемпіонаті “Євро-2020” та короткі терміни на відновлення, матч було перенесено.
Loading...
Load next