На прохання "Динамо" та "Шахтаря": матч за Суперкубок України перенесли на вересень

На прохання "Динамо" та "Шахтаря": матч за Суперкубок України перенесли на вересень
Враховуючи навантаження на гравців обох клубів через виступи на чемпіонаті “Євро-2020” та короткі терміни на відновлення, матч було перенесено.

Гру за Суперкубок України з футболу між чемпіоном країни та володарем Кубка київським "Динамо" і срібним призером прем’єр-ліги донецьким "Шахтарем" було перенесено на 22 вересня. Це рішення пов'язане з навантаженнями гравців на Євро-2020, повідомляє пресслужба Українська прем'єр-ліга.

Прем’єр-ліга задовольнила клопотання футбольного клубу "Динамо", яке підтримало "Шахтар", та перенесла матч за Суперкубок України.

Матч, який мав відбутися 24 липня на НСК "Олімпійський", перенесено на 22 вересня 2021 року. Час та місце проведення залишаються без змін, - йдеться у повідомленні.

Проте, зауважимо, що усі вже придбані квитки на матч будуть дійсними

Нагадаємо, що 3 липня національна збірна України поступилася команді Англії та припинила боротьбу на чемпіонаті Європи з футболу (“Євро-2020”). Матч закінчився із рахунком 4:0 на користь англійців.

Зокрема, у неділю, 4 липня, національна команда з футболу повернулася в Україну з чемпіонату Євро-2020. Наших хлопців зустрічали українські фанати в аеропорту "Бориспіль". Згодом гравець збірної Роман Яремчук подякував українським вболівальникам та неймовірну підтримку та зазначив: "Вибачте якщо не виправдали ваші надії. Дякую всім вам".

Читайте також
Запальні танці у роздягальні: футболісти збірної України відсвяткували перемогу над командою Швеції Запальні танці у роздягальні: футболісти збірної України відсвяткували перемогу над командою Швеції
Гравці "жовто-синіх" були неймовірно щасливі після перемоги над збірною Швеції, і вже у роздягальні святкували свою перемогу бурхливими танцями.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Loading...
Load next