Український боксер Ломаченко домовились про бій із Коммі у легкій вазі (відео)

Український боксер Ломаченко домовились про бій із Коммі у легкій вазі (відео)
Бій Ломаченка — Коммі відбудеться після церемонії вручення призу Хайсман — нагороди кращому гравцеві в студентському американському футболі.

У своєму наступному бою ексчемпіон світу в трьох категоріях українець Василь Ломаченко змагатиметься з колишнім володарем титулу IBF у легкій вазі Річардом Коммі з Гани. Зокрема, Ломаченко вже узгодив умови контракту на поєдинок з Коммі, про це 6 жовтня повідомив портал ESPN.

Відомо, що Ломаченок та Коммі вже узгодили ключові пункти контракту, їм залишилося поставити лише підписи в договорі.

Поєдинок між боксерами відбудеться 11 грудня на арені Medison Square Garden у Нью-Йорку. Бій Ломаченка — Коммі розпочнеться після церемонії вручення призу Хайсман — нагороди кращому гравцеві в студентському американському футболі. Відзначається, що ця дата вважається однією з найпрестижніших у графіку шоу Top Rank. 

Пряма трансляція в Україні буде доступна онлайн в медіасервісі "Megogo".

Зокрема, Річард Коммі стане вже другим суперником Ломаченка, якого раніше перемагав Теофімо Лопес.  Проте, в лютому цього року повернувся на ринг і достроково переміг Джексона Марінеса. Ломаченко також успішно повернувся на ринг після втрати всіх поясів, перемігши влітку цього року Масайосі Накатані технічним нокаутом у 9-му раунді.

Нагадаємо, що українець Олександр Усик та британець Ентоні Джошуа у ніч з 25 на 26 вересня провели грандіозний бій за титули чемпіона світу WBA, WBO, IBF, IBO у важкій вазі. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.

Читайте також
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Берінчик нокаутував "Російського молота" в бою на голих кулаках (відео) Берінчик нокаутував "Російського молота" в бою на голих кулаках (відео)
Український боксер нокаутував друга Конора МакГрегора. Суперник Берінчика відмовився виходити на 5-й раунд.  
Loading...
Load next