Українські військові прокоментували звернення Киви до Путніна (відео)

Українські військові прокоментували звернення Киви до Путніна (відео)
Солдати запросили Киву на передові позиції на Донбас, де за їхніми словами, він зможе особисто привітати росіян по той бік фронту.

Бійці Збройних сил України (ЗСУ) записали відеозвернення до депутата Верховної Ради від партії "Опозиційна платформа — за життя" Іллі Киви, в якому звинуватили його в «переходженні межі»,

Інформує Telegram-канал видання УНІАН. 

Обурені військові заявили, що Кива, який раніше привітав диктатора Володимира Путіна з днем народження, плюнув на могили загиблих бійців. Герої відео закликали всіх громадян України по можливості "плюнути в морду" депутату-зраднику.

Також, солдати запросили Киву на передові позиції на Донбас, де за їхніми словами, він зможе особисто привітати росіян по той бік фронту. Також бійці порекомендували депутату "лікуватися від наркотичної залежності". 

Нагадаємо, що проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива привітав президента Росії Володимира Путіна з днем народження. Він назвав його "великим лідером дружнього до України народу".

Читайте також
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next