"Загубили ялинку": силовики шукають ялинку за 5 млн з центрального вокзалу Києва

"Загубили ялинку": силовики шукають ялинку за 5 млн з центрального вокзалу Києва
Правоохоронці підозрюють розкрадання 5 мільйонів гривень на встановленні новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі столиці.

22 грудня правоохоронці оглянули приміщення Центрального залізничного вокзалу і встановили, що ялинка відсутня. Повідомляє УП.

Ні грошей, ні ялинки – прокуратура підозрює розкрадання 5 млн гривень на встановленні новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі, - йдеться у дописі Київської міської прокуратури.

За 5 млн грн у фойє центрального залізничного вокзалу та біля входу до Південного вокзалу мали встановити та прикрасити гірляндами дві ялинки.

Станом на сьогодні ялинки, яка мала б бути встановлена у фойє ще 17 грудня, немає. У зв’язку з цим розпочаті слідчі дії за фактом можливого розкрадання коштів, виділених за договором підряду, - повідомили правоохоронці.

На даний час тривають слідчі дії щодо з'ясування усіх обставин кримінального провадження та притягнення винних до відповідальності.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
31-метрова красуня: у Києві запалили головну ялинку України (відео) 31-метрова красуня: у Києві запалили головну ялинку України (відео)
Церемонія засвічування вогнів відбулася о 18:00.
Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото) Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)
Торгово-розважальний центр Respublika Park відкрили у Києві.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next