Ленінопад на користь: метал на брухт - гроші на стерилізацію собак та котів

Ленінопад на користь: метал на брухт - гроші на стерилізацію собак та котів
Петиція з відповідним закликом з'явилась на сайті Слов'янської громади.

У Слов'янську збирають підписи, щоб влада продала  демонтований пам'ятник Леніну і за ці гроші стерилізувала бездомних собак та котів. Повідомляє сайт E-DEM.

А отже хочу запропонувати розв'язання цієї проблеми шляхом залучення додаткових грошей від продажу пам'ятника В.І.Леніну, який був демонтований у 2015 році і досі перебуває на зберіганні на території місцевого КП, пише автор петиції, Дмитро Валерійович.

Також автор зауважив, що у минулому іноземці були готові придбати Леніна за дуже великі кошти, а наразі в Україні періодично на державних аукціонах виставляють подібні пам'ятники і їх продають.

Таким чином вважаю за необхідне зробити теж саме, виставити його на аукціон або знайти покупця іншим можливим шляхом, а гроші від його продажу спрямувати саме на проведення стерилізації безпритульних тварин, - наголосив Дмитро.

Станом на 7 січня петицію підписали 25 осіб з 250 необхідних.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
В Азовскому морі інфекція: у Бердянську відпочивальникам забороняють купатися В Азовскому морі інфекція: у Бердянську відпочивальникам забороняють купатися
У пробах морської води у місті Бердянськ було виявлено високу концентрацію збудників інфекційних захворювань.
Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що протягом 48 годин Україна евакуює із Сектору Гази своїх громадян. Зокрема наразі 127 українців уже виявили бажання повернутися на Батьківщину.
Loading...
Load next