"Приймав участь у зйомках серіалу": російського актора не пустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки (відео)

"Приймав участь у зйомках серіалу": російського актора не пустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки (відео)
За інформацією прикордонників, 34-річний громадянин РФ прибув учора в Бориспіль авіарейсом зі Стамбула.

Українські прикордонники не впустили до країни російського актора. Він прибув 7 січня у Бориспіль авіарейсом зі Стамбула. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Під час проведення необхідних заходів контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що росіянин, який є актором театру і кіно, порушував порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму. Там він приймав участь у зйомках російського серіалу. В ході бесіди іноземець усіляко відхрещувався та заперечував перебування на тимчасово окупованому півострові, — йдеться в повідомленні.

За інформацією українських ЗМІ, мова йде про актора театру і кіно В'ячеслава Чепурченка.

Громадянин РФ також зазначив, що прямував в Україну на зйомки. За порушення норм українського законодавства громадянина РФ в Україну прикордонники не пропустили, крім того, він отримав заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки. Чоловік повернеться назад зворотним рейсом, — повідомили прикордонники.

Нагадаємо, раніше антиукраїнському пропагандисту Варламову не продовжили заборону на в'їзд в Україну.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
"Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео) "Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео)
У Криму аеропорт "перетворився на порт", його заполонили "заполонили" тазики.
Loading...
Load next