У мережі показали неймовірне приземлення АН-225 "Мрія" (фото, відео)

У мережі показали неймовірне приземлення АН-225 "Мрія" (фото, відео)
Найбільший літак у світі АН-225 "Мрія" вражає людей.

У мережі опублікували відео та світлини приземлення українського літака АН-225 "Мрія" в польскому місті Жешув. Про це повідомляє Facebook-спільнота "Antonov An-225 Mriya".

Фото: Facebook-спільнота "Antonov An-225 Mriya"

Польські користувачі публікують відео та світлини посадки найбільшого літака в світі українського виробництва, який здійснив посадку в Жешуві, буквально розвевши хмари крилами. 
 

Фото: Facebook-спільнота "Antonov An-225 Mriya"

Користувачі поділились вражаючим відео посадки літака.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Мультфільм про знищений літак "Мрія": двоє дівчат створили маленьку історію (відео) Мультфільм про знищений літак "Мрія": двоє дівчат створили маленьку історію (відео)
Сестри з Кривого Рогу створили мультфільм про найбільший літак світу, що знищили рашисти.
Перетягнули "Мрію" на 4 метри: українські богатирі встановили новий світовий рекорд (відео) Перетягнули "Мрію" на 4 метри: українські богатирі встановили новий світовий рекорд (відео)
Вісім найсильніших стронгменів України встановили новий рекорд із перетягування найбільшого у світі літака АН 225 "Мрія". Зокрема, вага найбільшого літака у світі АН 225 Мрія становить разом із паливом 330 тонн.
Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео) Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео)
Під час параду з нагоди святкування 30-річчя Дня Незалежності України над головною вулицею столиці Хрещатиком, пролетить транспортний літак "Мрія" — найбільший вантажний літак у світі.
Loading...
Load next