"Хвойда-тур": Кондратюк грубо висловився щодо повернення Ані Лорак в Україну

"Хвойда-тур": Кондратюк грубо висловився щодо повернення Ані Лорак в Україну
Після двох аншлагів в Одесі Ані Лорак анонсувала тур Україною.

Телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк неодноразово різко висловлювався в бік Ані Лорак. Але після анонсу її українського туру він не зміг стримати емоції. Майбутні концерти співачки він назвав "хвойда-туром". Про це йдеться на сторінці Олександра Ягольника у Facebook.

Зазначається, що Ані Лорак часто ставала героїнею розлючених дописів Ігоря Кондратюка у Facebook. Однак цього разу він вилаяв Ані Лорак на сторінці композитора Олександра Ягольника. Той припустив, що після "народної" в Україну рвонуть заборонені Кіркоров та Моргенштерн.

Про повернення Ані Лорак. Я вважаю оголошені нею концерти свого роду перевірочними. Якщо у неї все пройде гладко, то через рік у нас куди активніше виступатимуть російські зірки. Спочатку будуть Лорак та Лобода, а потім приїдуть Кіркоров та Моргенштерн, — заявив Ягольник.

У відповідь Ігор Кондратюк написав: "Хвойда-тур". Такий коментар оцінили поки 35 користувачів соцмережі, серед них і сам композитор.

Скриншот з фейсбуку Олександра Ягольника

Нагадаємо, раніше петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео) Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Loading...
Load next