Секрети Міс: вакуумно-ротаційний масаж і обгортування — шлях до ідеального тіла (відео)

Секрети Міс: вакуумно-ротаційний масаж і обгортування — шлях до ідеального тіла (відео)
Про те, як привести себе у форму, позбутися целюліту та навіть зняти м‘язовий спазм після спортивних тренувань, у випуску програми "Секрети міс".

"Секрети Міс" - це спільний проєкт каналу "ПравдаТУТ Львів" та центру апаратної косметології Beauty full. Виглядати молодо без ін'єкцій, володіти стрункою фігурою без ін'єкцій без виснажливих тренувань та бути доглянутою, маючи обмаль часу — це реально.

Наша ведуча Ірина Ткачук разом з провідними фахівцями відкриють вам всі секрети краси.

Цього разу гостею програми "Секрети Міс" стала викладачка та тренерка у центрі жіночого розвитку та сексуальної освіти Сюзанна Маркова.

— Сюзанно, у тебе дуже цікава та сучасна сфера діяльності. Розкажи трішки про цей жіночий розвиток і чого саме навчають у центрі.

Для кожної жінки відбувається перезагрузка життя, перезагрузка цінностей, нове ставлення до себе насамперед, оскільки це основний розвиток для жінки, це базове самонавчання, яке має пройти кожна для знайомства з собою, для відчуття себе.

Ти ще й молода мама, часто жінки після пологів зіштовхуються з небажаними об'ємами, вагою. Поділися своїми секретами: як ти поверталася в форму після пологів і як підтримуєш її зараз?

Тема фігури для мене була дуже важлива і я доволі переживаю через це, тому що я поправилась на 25 кг за час вагітності: і з 45 кілограмів перейти до 60 - це дуже помітно: як і на обличчі, так і на фігурі. До правильного харчування і спорту я додала плавання, басейн дуже підтягує шкіру: вона стає дуже м'якою та еластичною. Після басейну я ходила на масажі. У мене апаратних, ще поки, на жаль, не було, лише зараз я почала цим цікавитися. 

Процедура допоможе вам привести своє тіло у форму, позбутися целюліту та навіть зняти м'язовий спазм після спортивних тренувань.  

Вакуумно-ротаційний масаж

Це одна з топових процедур салону Beauty Full. В її основі лежить сила вакууму та сила ротації (повернення), що заміняє руки масажиста: за інтенсивністю це в кілька разів сильніше. Апарат, на якому проводять вакуумно-ротаційний масаж має декілька функцій: вакуум, функція ротації, біполярний РФ, Led-світло: червоне і синє.

Ефект після процедури видний одразу: шкіра стає пружнішою, силует значно підтягується, оскільки є ліфтинг-ефект.

Обгортування

Для посилення ефекту корекції силуету в салоні пропонують клієнтам грязьове обгортування, при цьому використовують натуральну, протиалергічну косметику. Спочатку тіло скрабують, а потім наносять зігріваючий антицелюлітний гель, а саме обгортування посилюють термоковдрою. Тепловий ефект покращує трофіку тканин, покращує виведення токсин з організму. Тепло приємно й релаксуюче діє на шкіру.

Ефект від процедур:

  • лімфодренаж;
  • корекція силуету;
  • профілактика та усунення целюліту;
  • зняття м'язового спазму.

Покази:

  • зайва вага;
  • застій у тканинах;
  • целюліт.

Сезонність процедури: всесезонна.

Протипокази:

  • новоутворення;
  • пошкодження шкіри;
  • секзема;
  • псоріаз;
  • дерматит;
  • вагітність;
  • лактація;
  • серцево-судинні захворювання;
  • важка форма цукрового діабету;
  • наявність кардіостимулятора.

Рекомендації до курсу:

  1. Під час курсу процедур варто дотримуватися питного режиму;
  2. Не вживати алкоголь та легкі вуглеводи.

Курс: 10-12 процедур.

Ціна: 650-1540 гривень. 

Хочеш бути героєм нашої наступної  програми та спробувати найефективніші процедури на собі – пиши про це на сторінку «ПравдаТут Львів» у фейсбук з хештегом «Міс».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Секрети Міс: мультдогляд Oxygeneo — це розкішний вигляд всього за 40 хвилин (відео) Секрети Міс: мультдогляд Oxygeneo — це розкішний вигляд всього за 40 хвилин (відео)
Секрет краси від нашої ведучої Ірини Ткачук та провідних фахівців центру апаратної косметології Beauty FULL Skin Studio.
Секрети Міс: Фракційна лазерна шліфовка CO2, або як позбутися зморщок та постакне (відео) Секрети Міс: Фракційна лазерна шліфовка CO2, або як позбутися зморщок та постакне (відео)
Обличчя — це відображення нашого способу життя. Якщо ми правильно харчуємось, добре спимо, уникаємо стресів і слідкуємо за мімікою, то виглядаємо на усі 100. Проте в сучасному світі важко досягнути такого балансу. Як мати ідеальну шкіру — у випуску програми "Секрети Міс".
Ін‘єкційна косметологія як шлях до збереження молодості (відео) Ін‘єкційна косметологія як шлях до збереження молодості (відео)
У програмі "Секрети Міс" ми покажемо, як за допомогою ін'єкційної косметології можна підкреслити власну унікальну красу.
Loading...
Load next