"Мінцифри протягом тижня розробить механізм виплати 500 грн за бустерну дозу COVID-вакцини", - Федоров

"Мінцифри протягом тижня розробить механізм виплати 500 грн за бустерну дозу COVID-вакцини", - Федоров
Робити бустер можна вже від 6 січня.

Міністерство цифрової трансформації України планує протягом тижня надати детальний план щодо реалізації отримання українцями виплат за отримання бустерної дози вакцини проти COVID-19. Повідомляє ЦЕНЗОР.НЕТ.

Протягом тижня надамо детальний план щодо того, як це буде реалізовано. Ми хочемо зробити це максимально просто та зручно, щоб людям не потрібно було додатково десь реєструватися та подавати зайві запити, - повідомив віцепрем'єр міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час брифінгу з журналістами у Київській області у понеділок.

Він також уточнив, що цю доплату можна буде отримати на ту саму картку "є-підтримки", на яку виплачується "ковідна тисяча". 

Нагадаємо, що місячник добровільної здачі зброї: що це і навіщо потрібно. Незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які, на жаль, почастішали і трапляються, як з дорослими громадянами, так і з неповнолітніми.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
10 днів самоізоляції навіть для вакцинованих: Італія посилює правила в'їзду для українців 10 днів самоізоляції навіть для вакцинованих: Італія посилює правила в'їзду для українців
Країна вводить карантин незалежно від статусу вакцинації мандрівників.
QR-коди на паперових COVID-документах QR-коди на паперових COVID-документах
МОЗ планує впровадити QR-коди для паперових версій COVID-посвідчень.
Loading...
Load next